Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să folosim cookie-uri.   
Ok
   Mai multe informații
Căutare
x
Căutare
Selectați categoria
Județ sau oraș
Rază de
  • Căutare
  • Mesajele mele
  • Lista mea
  • Publicați un anunț
  • Anunțurile mele
  • Toate categoriile
  • Căutați un imobil?
  • Căutați o mașină?
  • Setările profilului
  • Suport
Conectare
 
 
activo.ro
 
Categoria
Informații generale
Informații suplimentare
Fotografii și video
Descriere
Publicați anunțul
Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național
Zona dvs. de căutare
Publicați un anunț
Politica de rambursare


Conform reglementărilor în vigoare, toate site-urile trebuie să afișeze o politică de rambursare.


1. În cazul în care un anunț promovat nu este afișat ca fiind promovat din motive tehnice sau din motive diverse, Activo va restitui integral utilizatorului suma achitată pe același card bancar cu care a fost efectuată tranzacția.


2. Promovarea unui anunț se realizează instantaneu, anunțul fiind deja vizibil pe site ca și promovat, după efectuarea plății.


3. Detaliile tranzacțiilor sunt afișate în contul utilizatorului la secțiunea "Facturile mele" și pe extrasul dvs. bancar.


4. Anunțurile promovate sunt afișate în contul utilizatorului la secțiunea "Anunțurile mele", împreună cu celelalte anunțuri nepromovate (dacă există).


5. Anunțurile promovate vor avea semne distinctive astfel încât să poată fi ușor de indentificat de către utilizatori.


6. În cazul în care utilizatorul promovează un anunț (indiferent de pachetul de promovare ales) după expirarea celor 30 zile în care anunțul a fost promovat, utilizatorul nu va avea dreptul să ceară restituirea sumei (indiferent de motiv), nici integral și nici parțial întrucât anunțul a fost promovat conform prezentei reglementări cu care utilizatorul a fost de acord.


7. Utilizatorul este de acord cu Politica de rambursare și actualizările acesteia, căzând în sarcina utilizatorului să verifice periodic Politica de rambursare.


8. Utilizatorul este de acord cu Politica de rambursare prin simplă navigare a site-ului, prin publicarea anunțurilor sau prin deținerea unui cont Activo.ro.


9. În cazul în care s-a efectuat plata pentru promovarea unui anunț și plata figurează pe extrasul de cont al furnizorului, dar au intervenit probleme la publicarea anunțului promovat, utilizatorul poate cere restituirea integrală a sumei în termen de 30 de zile sau reluarea procesului de promovare pentru același anunț sau poate promova alt anunț.


10. Vă rugăm să luați în considerare faptul că textul Politica de rambursare trebuie corelat cu Termenii de utilizare, Politica de confidențialitate, Securitatea online și Despre cookie-uri.


NOTĂ : Accesați în întregime site-ul Activo.ro pe propriul dvs. risc și dacă sunteți nemulțumit/ă de orice parte a site-ului sau de oricare dintre acești termeni de utilizare, remediul unic și exclusiv este acela de a întrerupe imediat accesarea și / sau utilizarea site-ului Activo.ro.

Căutați o mașină? Găsiți mașina visată
Căutare
Căutați un imobil? Găsiți casa de vis
Căutare

Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național


Urmăriți-ne și pe
Abonare la newsletter
Introduceți adresa dvs. de e-mail și nu pierdeți nicio știre importantă
Abonare cu succes la newsletter
 
Prin accesarea butonului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în scopul procesării abonamentului dvs. la newsletter. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor se găsesc în Politica de confidențialitate.
Copyright © 2017 - 2018 activo.ro.
Toate drepturile rezervate. Link-urile cu legătură în exterior aparțin proprietarilor lor.
Creație, dezvoltare și design software