Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să folosim cookie-uri.   
Ok
   Mai multe informații
Căutare
x
Căutare
Selectați categoria
Județ sau oraș
Rază de
  • Căutare
  • Mesajele mele
  • Lista mea
  • Publicați un anunț
  • Anunțurile mele
  • Toate categoriile
  • Căutați un imobil?
  • Căutați o mașină?
  • Setările profilului
  • Suport
Conectare
 
 
activo.ro
 
Categoria
Informații generale
Informații suplimentare
Fotografii și video
Descriere
Publicați anunțul
Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național
Zona dvs. de căutare
Publicați un anunț
Termenii de utilizare


Acești termeni de utilizare vă sunt comunicați de către site-ul Activo.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest acord de Termeni de utilizare înainte de a utiliza acest site. Acordul stabileşte condiţiile serviciilor ce vă sunt puse la dispoziție de către noi și se aplică întregului conținut al web site-ului Activo.ro.


1. Înregistrarea

1.1. Pentru a deveni utilizator trebuie să vă înregistrați pe site-ul Activo.ro. 1.2. Când și dacă vă înregistrați pentru a deveni utilizator, sunteți de acord să furnizezi informații corecte, actuale și complete despre dvs. așa cum sunt cerute de formularul nostru de înregistrare pentru a menține baza de date actualizată și completă. Vă dați acordul să apelăm la datele dvs. de înregistrare ori de câte ori dorim să vă facem cunoscut un anunț, să vă trimitem un e-mail de informare sau publicitar, e-mail trimis în numele nostru, al colaboratorilor noștri sau al unor terți cu care site-ul Activo.ro are contract.

1.3. Sunteți de acord că dacă datele dvs. de înregistrare sunt false, inexacte, nu sunt actualizate sau sunt incomplete sub orice aspect, ne rezervăm dreptul de a denunță unilateral prezentul acord, precum și utilizarea de către dvs. a site-ului Activo.ro.

1.4. Când vă înregistrati vă solicităm să furnizezi informații suficiente pentru a indică faptul că aveți cel puțin 18 ani, vârsta minimă ce este necesară pentru a deveni membru. Cu toate acestea, nu putem garanta că fiecare membru are cel puțin vârstă minimă necesară, nici nu acceptăm responsabilitatea sau răspunderea pentru accesarea site-ului de către persoane cu vârstă sub 18 ani prin încălcarea acestor termeni de utilizare.

Activo.ro vă poate anula calitatea de membru în orice moment, din orice motiv în mod efectiv din momentul trimiterii unei notificări scrise (e-mail) adresată celeilalte părți. Ne rezervăm dreptul de a suspendă imediat sau rezilia accesul la acest site fără preaviz, pentru orice încălcare de către dvs. a prezentului acord.

1.5. Statutul dvs. de membru al site-ului Activo.ro este strict pentru uz personal.

1.6. NU puteți autoriza alte persoane să folosească contul dvs. de membru, nu puteți cesiona sau transferă în alt mod contul dvs. către orice altă persoană sau entitate.

NOTĂ : Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă putea înregistra sau folosi acest site. Accesul sau utilizarea acestui site de către orice persoană cu vârstă sub 18 ani este strict interzisă.


2. Avantajele înregistrări

Devenind un utilizator înregistrat al Activo.ro veți putea gestiona anunțurile dvs. într-un mod foarte ușor. Odată ce vă înregistrați și vă conectați la contul dvs. cu câteva click-uri simple veți avea acces la :

editarea sau ștergerea ușoară a anunțurilor,

publicarea anunțurilor cu aprobare de activare,

gestionarea ușoară a profilul-ui și setărilor contului dvs.


3. Acordul personal

Ori de câte ori utilizați site-ul nostru sunteți de acord cu termenii de utilizare și politică noastră de confidențialitate pentru accesarea site-ului Activo.ro.


4. Drepturile și obligațiile utilizatorului site-ului

4.1 Drepturile și obligațiile utilizatorului Activo apar de îndată cu accesarea prin logare a oricărei pagini incluse pe site.

4.2 Utilizatorul are dreptul să publice pe site informații despre el însuși, fotografii legate de temele site-ului și titlurile lui, să evalueze și să comenteze anunțurile altor utilizatori,

4.3 Creați mesaje noi și participați la discuțiile existente, utilizați alte servicii ale site-ului.

4.4 Utilizatorul se angajează să se familiarizeze în timp util cu modificările prezentului acord.

4.5 Utilizatorul se angajează să se abțînă de la acțiunile interzise specificate în prezentul acord. În caz de neîndeplinire a obligației de mai sus, utilizatorul este răspunzător în conformitate cu prezentul acord și cu legislația actuală a României.


5. Drepturile și îndatoririle site-ului

5.1 Activo este proprietarul drepturilor exclusive de a utiliza site-ul.

5.2 Activo are dreptul exclusiv de a aborda problemele legate de utilizarea comercială a site-ului, cum ar fi întrebări cu privire la posibilitatea de a plasa publicitate pe site, participarea la programe de afiliere, etc.

5.3 În caz de încălcare a drepturilor utilizatorilor prevăzute în prezentul acord, administrația are dreptul de a suspenda sau de a bloca accesul pe termen nelimitat utilizatorului la site sau a serviciilor sale individuale, precum și pentru a elimina contul utilizatorului.

5.4 Activo are dreptul de a nu fi angajat în considerare și soluționarea litigiilor și conflictelor apărute între utilizatori, cu toate acestea, au dreptul de a bloca accesul utilizatorului la site în cazul plângerilor motivate ale altor membri cu privire la comportamentul incorect al utilizatorului pe site.

5.5 Administrația site-ului are dreptul de a elimina orice text, fotografie, comentariu al utilizatorului, precum și contul utilizatorului fără notificare prealabilă și explicație a motivelor.

5.6 Administrația site-ului are dreptul de a utiliza informații despre acțiunile utilizatorului pentru a îmbunătăți activitatea site-ului.

5.7 Administrația site-ului nu poartă răspunderea pentru monitorizarea respectării drepturilor de autor asupra proprietății intelectuale și nu este responsabilă pentru încălcarea de către utilizator a acestora.

5.8 Administrația site-ului se angajează să nu divulge informațiile de contact ale utilizatorului către terți, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația în vigoare și de prezentul acord.


6. Comportamentul online

6.1. În calitate de Utilizator sunteți de acord că:

Veti folosi serviciile site-ului Activo.ro intr-un mod compatibil cu toate legile si reglementarile aplicabile in vigoare.

6.2. Sunteți singurul/a responsabil/ă pentru conținutul sau informațiile pe care le publicați, afișați pe site sau transmiteți altor membri.

NU veți publica în cadrul site-ului sau transmite către alți membri, vizitatori sau orice altă persoană care accesează paginile Activo.ro articole sau poze defăimătoare, inexacte, abuzive, obscene, profanatoare, jignitoare pentru alte orientări sexuale, amenințătoare, hartuitoare, rasiale, ilegale sau orice alt material care încalcă sau violează drepturile celeilalte părți (inclusiv, dar nu limitat la drepturile de proprietate intelectuală precum și dreptul la intimitate și publicitate).

NU veți include în profilul dvs. referințe ofensatoare, limbaj jignitor sau orice alte informații confidențiale ale oricărei terțe persoane și nu veți publica fotografii sau alte imagini care conțin informații personale. Ne rezervăm dreptul de a respinge orice profil, fotografie sau imagine care nu respectă interdicțiile următoare:

NU veți publica informații despre alte persoane sau entități;

NU veți "urmări" sau hărțui în vreun fel altă persoană;

NU vă veți angaja în publicitate la solicitarea altor membri prin intermediul site-ului Activo.ro;

NU veți (re)transmite orice lanț de scrisori, mesaje spam sau junk e-mail altor membri;

NU veți insinua sau transmite informații sau idei ca și cum acestea ar fi aprobate de către noi, fără să aveți acordul nostru scris în prealabil;

NU veți colecta informații personale despre alți membri în scopuri comerciale sau personale fără consimțământul nostru scris în prealabil;

NU veți utiliza niciun robot, spider sau alt dispozitiv manual sau automat pentru procesare sau extragere, indexare de date,nu veți reproduce sau modifică structura navigației, prezentarea site-ului sau conținutul acestuia;

NU veți publica, distribui sau reproduce în niciun fel orice material protejat de copyright, mărci, sau alte informații aflate în proprietatea noastră sau a unor terți fără a obține acordul prealabil al proprietarului acestor drepturi de proprietate;

NU veți elimina orice drept de autor, marca sau alte drepturi de proprietate conținute în site-ul Activo.ro;

NU veți publica, trimite e-mail sau transmite în alt mod orice material care conține viruși sau orice alt cod de criptare, fișiere sau programe destinate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicații;

NU veți falsifică sau manipula antetele în alt mod de identificare, pentru a ascunde originea oricărei informații transmise prin intermediul site-ului Activo.ro;

NU veți "copia" sau "clona" orice parte a site-ului, fără autorizarea nostră scrisă în prealabil. De asemenea nu puteți utiliza metatag-urile, codul sau alte texte sau documente în orice format ar fi acestea și care să conțină vreo referire la site, nu puteți utiliza serviciul și nu veți redirecționa orice altă persoană către un alt site web, în orice scop în afara celuia descris în textul anunțului;

NU veți modifica în scop personal sau determinat de alții, nu veți adapta, sublicentia, traduce, vinde, dezasambla, descifra și decompila în orice alt mod întregul sau o parte a site-ului Activo.ro sau a oricărui software folosit pe sau pentru site-ul Activo.ro;

Sunteți singurul(a) responsabil(ă) pentru relațiile dvs. cu alți membri. Site-ul își rezervă dreptul dar nu are obligația de a monitoriza disputa între dvs. și ceilalți membri;

NU avem nicio răspundere pentru deces sau vătămare corporală datorită neglijenței noastre.


7. Reguli pentru plasarea anunțurilor pe site

7.1. Acest paragraf enumeră produsele care sunt interzise pentru vânzare / ofertă / schimb și căutare pe site.

Lista poate fi completată și modificată în orice moment de către administratorii site-ului.

7.2. Încălcarea regulilor, precum și primirea numeroaselor reclamații din partea utilizatorilor privind anunțurile pot duce la blocarea atât a anunțurilor, cât și a conturilor proprietarilor acestora.

scrieți anunțul numai în limba română.

nu oferiți bunuri și servicii interzise.

toate informațiile din anunț trebuie să corespundă realității.

nu publicați din nou același anunț (duplicat).

prețul trebuie să fie un număr întreg și trebuie specificat în lei / euro.

nu includeți informațiile de contact sau prețul în titlul anunțului. Există câmpuri separate pentru acest lucru.

alegeți categoria cea mai potrivită pentru anunțul dvs. și pentru regiunea care vă interesează (oraș sau localitate).

ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza anunțurile.

ne rezervăm dreptul de a adăuga și actualiza regulile existente.

NOTĂ : Administratorii site-ului monitorizează exactitatea anunțurilor publicate și validitatea acestora.

Dacă descoperiți un anunț despre bunuri sau servicii care sunt interzise spre a fii prezentate / vândute pe site, vă rugăm să informați administratorii site-ului specificând adresa paginii cu anunțul respectiv. 

Un anunț care nu respectă cerințele site-ului și legislația actuală în vigoare va fi eliminat imediat și contul utilizatorului va fii blocat.


8. Sfaturi pentru tranzacțiile online

8.1. Amintiți-vă că Activo.ro este un site web de anunțuri locale și este posibil ca nu toate anunțurile să fie verificate înainte de a fii publicate direct pe site.

8.2. Activo.ro nu oferă niciun fel de programe de protecție sau alte sisteme sigure de plată pentru achziționarea articolelor prezentate pe site.

8.3. Vă rugăm să vă luați următoarele măsuri de precauție în timpul utilizării Activo.ro:

a) atunci când cumpărați sau vindeți ar trebui să vă informați, să inspectați bine produsul și apoi să faceți plata.

Noi am constatat că una dintre cele mai bune moduri de a rămâne în condiții de siguranță este de a vă asigura că toate tranzacțiile au loc la nivel local, personal și cu plata pe loc într-un loc public, cu mulți oameni în jur (cum ar fi un magazin sau o cafenea).

b) în timp ce majoritatea persoanelor care folosesc Activo.ro au experiență, din când în când primim rapoarte despre persoane care încearcă să însele sau să fraudeze comunitatea.

c) nu dați informații personale sau bancare prin internet (de exemplu datele cardului, numărul asigurării sociale, numărul contului bancar).

E-mail-urile sau site-urile web care vorbesc despre astfel de sisteme sunt escrocherii chiar dacă acestea pot avea logo-ul Activo.ro. În cazul în care primiți asemenea e-mail-uri de promovare a unor servicii, vă rugăm să ne anunțați și să redirectionezi mesajul către noi.

E-mail-urile care vă solicită să confirmați contul, o schimbare a parolei sau adresa de e-mail și care nu au fost solicitate sunt e-mail-uri de tip phishing trimise de escroci care încearcă să obțină acces la contul dvs.

d) vă rugăm să ne informați imediat cu privire la orice tentativă de fraudă sau despre e-mail-uri suspecte, anunțuri sau alte activități desfășurate de către membrii Activo.ro.

NOTĂ : În caz de fraudă vă rugăm să ne contactați imediat atât pe noi cât și poliția.


9. Politica de livrare

9.1. Termenii folosiți în continuare vor avea următorul înțeles:

vânzător este utilizatorul care pune spre vânzare un produs / serviciu prin intermediul paginii de adăugare anunț de pe Activo;

cumpărător este utilizatorul care cumpără produse de pe Activo.

9.2. Activo nu intervine în niciun fel în procesul de vânzare-cumpărare dintre vânzător și cumpărător. Vânzătorii și cumpărătorii sunt direct răspunzători pentru produsele / serviciile afișate și produsele / serviciile cumpărate.


10. Răspunderea vânzătorului presupune că acesta:

sa ofere date de contact si adresa corecta.

sa livreze produsul / serviciul conform cu oferta si sa nu propuna spre transport produse interzise prin lege.


11. Răspunderea cumpărătorului presupune că acesta:

să transmită datele de contact și adresa corectă vânzătorului, dacă se folosesc firme de curierat;

să anunțe cât mai repede vânzătorul dacă nu mai dorește produsul;

să verifice produsul / serviciul înainte de plată pentru a se asigura că a primit ceea ce a cumpărat;

să plătească contravaloarea stabilită dintre vânzător și cumpărător;

să refuze produsul / serviciul și plata, dacă acestea nu corespund cu ceea ce era menționat în anunț.


12. Compensația ca membru

12.1. Sunteți de acord să despăgubiți și să nu formulați cereri sau revendicări împotriva site-ului Activo.ro, să acoperiți în totalitate cheltuielile și costurile suportate de către noi sau suferite ca urmare sau în legătură cu dvs. datorită încălcări prezentului acord, a oricărei afirmații pentru orice materiale pe care le-ați trimis și publicat pe site-ul Activo.ro, postări ce încalcă sau violează drepturile de autor, marca, secretul comercial, altă proprietate intelectuală sau alte drepturi ale oricărui terț și / sau activitățile dvs. în legătură cu site-ul Activo.ro sau terți.


13. Conținutul online

13.1. Opiniile, sfaturile, declarațiile, ofertele sau alte informații sau conținut pus la dispoziție prin intermediul site-ului Activo.ro sunt postate că fiind ale utilizatorilor ce dețin drept de autor. Acești utilizatori sunt singurii responsabili pentru un astfel de conținut.

13.2. Noi NU garantăm acuratețea, conținutul complet sau utilitatea oricăror informații cu privire la serviciile noastre, nu aprobăm și nici nu suntem responsabili pentru acuratețea sau fiabilitatea oricărei opinii, sfat sau declarație făcută. În niciun caz nu vom fi responsabili pentru orice pierderi sau daune care rezultă din încrederea unui utilizator în informațiile sau alt conținut postat pe site-ul Activo.ro sau transmis utilizatorilor.

13.3. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri sau resurse exploatate de către terțe părți, altele decât site-ul Activo.ro Includerea de către site-ul Activo.ro a link-urilor către site-uri în care nu deținem controlul nu implică nici o răspundere din partea noastră referitoare la materialul de pe site-urile sau orice asociere cu operatorii lor. 

13.4. Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi considerați responsabili pentru legalitatea, corectitudinea sau caracterul inadecvat de conținut, publicitate, produse, servicii sau informații localizate pe sau prin orice alte site-uri sau pentru exploatarea sau politicile cu privire la orice astfel de site-uri, pentru orice pierderi sau daune cauzate sau presupuse a fi fost cauzate de utilizarea sau bazarea pe orice informații sau conținut a acelor site-uri .

13.5. Link-urile către site-uri terțe aflate pe acest site sunt furnizate numai pentru confortul dvs. Dacă decideți să accesați aceste link-uri ale unor terțe site-uri, faceți acest lucru în totalitate pe propriul dvs. risc.


14. Avertisment

14.1. Este posibil că alți membri sau utilizatori (inclusiv utilizatori neautorizați, sau "hackeri") să posteze sau să transmită materiale jignitoare sau obscene în cadrul site-ului și că puteți fi involuntar expus/ă unor asemenea materiale jignitoare sau obscene.

14.2. Este de asemenea posibil ca alte persoane neautorizate să obțină informații personale despre dvs. din cauza utilizării de către dvs. a site-ului, și că posesorul lor poate utiliza aceste informații pentru a va hărțui pe dvs. sau pe ceilalți membri.

14.3. Site-ul Activo.ro nu este responsabil pentru utilizarea de informații personale ce se pot divulgă în cadrul site-ului. Va rugăm să selectați atent tipul de informații pe care le postați în cadrul site-ului și mai ales aveți grijă cu cine legați prietenii.

14.4. Site-ul își rezervă dreptul dar nu are obligația, de a monitoriza materialele postate în orice zona a site-ului.

14.5. Site-ul are dreptul dar nu și obligația de a elimina orice astfel de material care încalcă sau se presupune că încalcă legea sau prezentul acord. Fără a aduce atingere site-ului Activo.ro rămâneți singurul/ă responsabil/ă pentru conținutul materialelor ce le publicați în orice zona a site-ului dar și referitor la mesajele private de tip e-mail.

14.6. E-mail-urile transmise între dvs. și ceilalți membri care nu sunt accesibile publicului larg vor fi tratate de către site că fiind private în măsură cerută de legislația în vigoare și în conformitate cu eforturile comerciale rezonabile ale site-ului Activo.ro.


15. Dreptul de proprietate

15.1 Site-ul, design-ul, aspectul, grafică și orice software folosit de către și în cadrul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Activo.ro.

15.2. Orice conținut al publicității sponsorizate sau orice informație prezentată prin intermediul site-ului Activo.ro este protejată prin drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate.

15.3. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală în toate materialele de pe site sunt proprietatea (sau sub licență) site-ului Activo.ro. În plus, alți membri pot publică informații care se află sub protecția drepturilor de autor dar este posibil să fie sau nu identificate că drepturi de autor.

15.4. Cu excepția când informațiile care se află în domeniul public sau pentru care s-a dat permisiunea, nu veți copia, modifică, publică, transmite, distribui, afișa sau vinde orice informație ce nu va aparțin că autor.


16. Copyright-ul

16.1 Noi respectăm proprietatea intelectuală a altora și cerem utilizatorilor noștri să facă același lucru. Dacă dvs. credeți că un exemplar al lucrării / produsului / serviciului dvs. este disponibil pe site, fără consimțământul dvs. sau că o încălcare a drepturilor de autor a avut loc astfel, te rugăm să ne trimiteți următoarele informații:

16.2. O descriere a lucrărilor cu drepturi de autor ce pretindeți că v-au fost încălcate;

Detaliile despre materialul care încalcă drepturile de autor și unde este situat pe site-ul Activo.ro (că și link);

Adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail;

16.3. O declarație dată de către dvs. în care demonstrați că materialul aflat pe site-ul Activo.ro nu este autorizat de către proprietarul dreptului de autor sau orice altă persoană abilitată să acționeze legal în numele proprietarului.

16.4. O declarație dată de dvs. pe propria răspundere că informațiile pe care le furnizați cu privire la drepturile de autor încălcate sunt corecte și că sunteți dețînătorul drepturilor de autor sau persoană autorizată să acționeze in numele acesteia.


17. Declinarea de garanție

17.1. Prin accesarea site-ului sunteți de acord că în niciun caz site-ul Activo.ro, agenții săi de publicitate sau angajații nu pot fi făcuți răspunzători sau responsabili pentru orice conținut sau omisiune de pe site, pentru încrederea utilizatorilor cu privire la orice fel de conținut, pentru că informația nu este completă, actuală sau corectă, pentru orice fel de viruși sau defecte care pot apărea / fi găsite pe site-ul Activo.ro.

17.2. Activo.ro nu va fi răspunzător sau responsabil pentru orice daune sau pierderi cauzate față de dvs. că urmare a lecturării, ascultării sau vizionării oricărui material sau oricărei părți a acestui site.

17.3. Activo.ro nu este răspunzător sau responsabil pentru orice inadvertență, eroare (inclusiv erori de tipar), omisiune, sau pentru rezultatele obținute din utilizarea site-ului sau conținutul acestuia.

17.4. Activo.ro oferă servicii de "căutare" în baza de date și nu acordă garanții de niciun fel, implicit sau statutar.

17.5. Punctele de vedere exprimate pe site nu reflectă neapărat punctele de vedere ale site-ului Activo.ro. Întregul conținut precum și orice sfat primit prin intermediul site-ului nu sunt destinate spre a fi urmate și nu ar trebui să fie invocat pentru orice decizie personală, profesională, juridică, religioasă sau pentru oricare alt scop ați dori să o faceți. În schimb ar trebui să consultați un profesionist pentru o consiliere de specialitate, adaptată la situația în care va aflați.

17.6. Materialele de pe site-ul Activo.ro pot fi susceptibile de corupere a datelor, interceptare și modificare neautorizată pentru care site-ul nu poate fi răspunzător sau responsabil. Site-ul Activo.ro nu poate fi făcut răspunzător sau responsabil pentru prezența pe computerul dvs. a virușilor continuti în orice material de pe site-ul Activo.ro, fie că acestea sunt citite, privite, ascultate, copiate, descărcate, imprimate sau accesate în orice alt mod.

17.7. Site-ul Activo.ro nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele pierderi cauzate de virusarea computerului dvs. că urmare a accesării unui material de pe site-ul Activo.ro.

17.8. Publicitatea (inclusiv reclamele de tip banner și pop-up) prezența pe site nu implică aprobarea de servicii sau produse promovate.

17.9. Site-ul Activo.ro nu va fi responsabil sau răspunzător de serviciile sau produsele promovate de site și nici nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice daune aduse echipamentului dvs. (computer, software, date sau alte bunuri), că rezultat al vizionării sau că răspuns al dvs. față de acele reclame, (inclusiv banner reclame și pop-up) prezentate pe site-ul Activo.ro.

17.10. Site-ul Activo.ro nu garantează că site-ul va fi compatibil cu toate componentele hardware și software care sunt sau pot fi utilizate de către dvs.

17.11. Site-ul Activo.ro nu va fi tras la răspundere sau responsabil pentru orice dauna cauzată echipamentului dvs. (computer, software, date sau alte bunuri) că urmare a accesului, navigării sau utilizării oricărui material de pe site-ul Activo.ro.

17.12. În cazul în care utilizarea de materiale de pe site-ul Activo.ro are ca rezultat nevoia de service, reparații sau de corecție de echipamente, software sau date veți fi singurul /a responsabil/ă pentru toate costurile acestora.


18. Limitarea răspunderii

18.1. Site-ul Activo.ro nu poate fi răspunzător față de dvs. pentru nicio pierdere directă, indirectă sau de consecință, pentru orice daune sau cheltuieli (inclusiv pierderea de profit, de afaceri sau a altor beneficii), nu se limitează la daune pentru pierderi de date, pierderea programelor, costul de achiziții de substitut, întreruperi sau servicii care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul sau site-ul Activo.ro și nu va avea obligația de a vă despăgubi în vreun fel, în afară de cel în care să vă rambursăm suma plătită pentru serviciile prestate de site-ul Activo.ro.

18.2. În plus, site-ul Activo.ro își declină orice răspundere, indiferent de forma de acțiune, pentru acte sau omisiuni ale altor utilizatori (inclusiv utilizatori neautorizați sau "hackeri") ai site-ului Activo.ro.

18.3. Site-ul Activo.ro nu va avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice nerespectare a furnizării sau utilizării site-ului Activo.ro, dacă acestea sunt cauzate de orice eveniment sau circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, acces la rețea, inundații, incendii, explozii sau a unui alt tip de accident.


19. Reclamații

Pentru a rezolva o plângere referitoare la site-ul nostru trebuie să contactați serviciul tehnic folosind pagina de suport de pe site-ul Activo.ro.

Pentru orice nelămuriri referitoare la respectarea drepturilor dvs. ar trebui să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa www.dataprotection.ro.


20. Nulitatea

20.1. Dacă orice parte sau dispoziție a acestui acord este inaplicabilă, inclusiv capitolul în care excludem răspunderea noastră, atunci nicio altă parte a acestor Termenii de utilizare nu va fi afectată rămânând în vigoare și fiind aplicabilă imediat.

20.2. Vă rugăm să luați în considerare faptul că textul Termenii de utilizare trebuie corelat cu Politica de confidențialitate, Despre cookie și Securitatea online.


NOTĂ : Accesați în întregime site-ul Activo.ro pe propriul dvs. risc și dacă sunteți nemulțumit/ă de orice parte a site-ului sau de oricare dintre acești termeni de utilizare, remediul unic și exclusiv este acela de a întrerupe imediat accesarea și / sau utilizarea site-ului Activo.ro.

Căutați o mașină? Găsiți mașina visată
Căutare
Căutați un imobil? Găsiți casa de vis
Căutare

Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național


Urmăriți-ne și pe
Abonare la newsletter
Introduceți adresa dvs. de e-mail și nu pierdeți nicio știre importantă
Abonare cu succes la newsletter
 
Prin accesarea butonului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în scopul procesării abonamentului dvs. la newsletter. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor se găsesc în Politica de confidențialitate.
Copyright © 2017 - 2018 activo.ro.
Toate drepturile rezervate. Link-urile cu legătură în exterior aparțin proprietarilor lor.
Creație, dezvoltare și design software