Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să folosim cookie-uri.   
Ok
   Mai multe informații
Căutare
x
Căutare
Selectați categoria
Județ sau oraș
Rază de
 • Căutare
 • Mesajele mele
 • Lista mea
 • Publicați un anunț
 • Anunțurile mele
 • Toate categoriile
 • Căutați un imobil?
 • Căutați o mașină?
 • Setările profilului
 • Ajutor
 • Suport
Conectare
 
 
activo.ro
 
Categoria
Informații generale
Informații suplimentare
Fotografii și video
Descriere
Publicați anunțul
Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național
Zona de căutare
Publicați un anunț
Termenii de utilizare

1. ÎNREGISTRAREA

Pentru a deveni utilizator trebuie să va înregistrați pe site-ul Activo.ro. Când și dacă va înregistrați pentru a deveni utilizator, sunteți de acord să furnizezi informații corecte, actuale și complete despre dvs. așa cum sunt cerute de formularul nostru de înregistrare, pentru a menține baza de date actualizată și completă. Va dați acordul să apelăm la datele dvs. de înregistrare ori de câte ori dorim să va facem cunoscut un anunț, să va trimitem un e-mail de informare sau publicitar, e-mail trimis în numele nostru, al colaboratorilor noștri sau al unor terți cu care site-ul activo.ro are contract.

Sunteți de acord că dacă datele tale de înregistrare sunt false, inexacte, nu sunt actualizate sau sunt incomplete sub orice aspect, ne rezervăm dreptul de a denunță unilateral prezentul acord, precum și utilizarea de către ține a site-ului activo.ro.

Când va înregistrati îți solicităm să furnizezi informații suficiente pentru a indică faptul că ai cel puțin 18 ani. Pentru a deveni membru garantezi că ai cel puțin 18 ani, vârstă minimă ce este necesară pentru a deveni membru. Cu toate acestea, nu putem garanta că fiecare membru are cel puțin vârstă minimă necesară, nici nu acceptăm responsabilitatea sau răspunderea pentru accesarea site-ului de către persoane cu vârstă sub 18 ani prin încălcarea acestor termeni de utilizare.

Activo.ro iti poate anula calitatea de membru in orice moment, din orice motiv in mod efectiv din momentul trimiterii unei notificari scrise adresata celeilalte parti. Ne rezervam dreptul de a suspenda imediat sau rezilia accesul la acest site fara preaviz, pentru orice incalcare de catre tine a prezentului acord.

Statutul tau de membru al site-ului activo.ro este strict pentru uz personal.

NU poti autoriza alte persoane sa foloseasca contul tau de membru, nu poti cesiona sau transfera in alt mod contul tau catre orice alta persoana sau entitate


2. AVANTAJELE INREGISTRARII

Devenind un utilizator inregistrat al activo.ro vei putea gestiona anunturile tale intr-un mod foarte usor. Odata ce te inregistrezi si te conectezi la contul tau cu cateva click-uri simple vei avea acces la :

• editare sau stergere usoara a anunturilor

• publicarea anunturilor prin confirmare cu mail de activare

• gestionarea usoara a profilul-ui si setarilor contului tau


3. ACORDUL PERSONAL

Ori de cate ori utilizezi site-ul nostru esti de acord cu termenii de utilizare si politica noastra de confidentialitate pentru accesarea site-ului activo.ro.


4. COMPORTAMENTUL ON LINE

In calitate de UTILIZATOR esti de acord ca:

Esti singurul(a) responsabil(a) pentru continutul sau informatiile pe care le publici sau afisezi pe site sau transmiti altor membri.

NU vei posta in cadrul site-ului sau transmite catre alti membri, vizitatori sau orice alta persoana care acceseaza paginile activo.ro articole sau poze defaimatoare, inexacte, abuzive, obscene, profanatoare, jignitoare pentru alte orientari sexuale, amenintatoare, hartuitoare, rasiale, ilegale sau orice alt material care incalca sau violeaza drepturile celeilalte parti (inclusiv, dar nu limitat la drepturile de proprietate intelectuala precum si dreptul la intimitate si publicitate).

Vei folosi serviciile site-ului activo.ro intr-un mod compatibil cu toate legile si reglementarile aplicabile in vigoare. Nu vei include in profilul tau referinte ofensatoare, limbaj jignitor sau orice alte informatii confidentiale ale oricarei persoane terte si nu vei posta fotografii sau alte imagini care contin informatii personale. Ne rezervam dreptul de a respinge orice profil, fotografie sau imagine care nu respecta interdictiile urmatoare:

(A) NU vei posta informatii despre alte persoane sau entitati;

(B) NU vei "urmari" sau hartui in vreun fel alta persoana;

(C) NU te vei angaja in publicitate la solicitarea altor membri, de a cumpara sau vinde orice produse sau servicii prin intermediul site-ului activo.ro.

(D)NU vei (re)transmite orice lant de scrisori, mesaje spam sau junk email altor membri;

(E) NU vei insinua sau transmite informatii sau idei ca si cum acestea ar fi aprobate de catre noi, fara sa ai acordul nostru scris in prealabil;

(F) NU vei colecta informatii personale despre alti membri in scopuri comerciale sau personale fara consimtamantul nostru scris in prealabil;

(G) NU vei utiliza niciun robot, spider sau alt dispozitiv manual sau automat pentru procesare sau extragere, indexare de date,nu vei reproduce sau modifica structura navigatiei, prezentarea site-ului sau continutul acestuia;

(H) NU vei posta, distribui sau reproduce in nici un fel orice material protejat de copyright, marci, sau alte informatii aflate in proprietatea noastra sau a unor terti fara a obtine acordul prealabil al proprietarului acestor drepturi de proprietate;

(I) NU vei elimina orice drept de autor, marca sau alte drepturi de proprietate continute in site-ul activo.ro;

(J) NU vei interfera sau intrerupe serviciile site-ului sau serverele retelei la care este conectat activo.ro;

(K) NU vei posta, trimite e-mail sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt cod de criptare, fisiere sau programe destinate sa intrerupa,sa distruga sau sa limiteze functionalitatea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatii;

(L) NU vei falsifica sau manipula antetele in alt mod de identificare,pentru a ascunde originea oricarei informatii transmise prin intermediul site-ului activo.ro;

(M) NU vei "copia" sau "clona" orice parte a site-ului, fara autorizarea nostra scrisa in prealabil. De asemenea nu poti utiliza metatag-urile, codul sau alte texte sau documente in orice format ar fi acestea si care sa contina vreo referire la site,nu poti utiliza serviciul si nu vei redirectiona orice alta persoana catre un alt site web, in orice scop;

(N) NU vei modifica in scop personal sau determinat de altii, nu vei adapta, sublicentia, traduce, vinde, dezasambla, descifra si decompila in orice alt mod intregul sau o parte a site-ului activo.ro sau a oricarui software folosit pe sau pentru site-ul activo.ro;

(O) Esti singurul(a) responsabil(a) pentru relatiile tale cu alti membri. Site-ul isi rezerva dreptul dar nu are obligatia de a monitoriza disputa intre tine si ceilalti membri;

(P) NU avem nicio raspundere pentru deces sau vatamare corporala datorita neglijentei noastre.


5. SFATURI PENTRU TRANZACTIILE ONLINE

Aminteste-ti ca activo.ro este un site web de anunturi locale si nu toate anunturile sunt verificate inainte de a se publica direct pe site.

Activo.ro nu ofera niciun fel de programe de protectie sau alte sisteme sigure de plata pentru articolele prezentate pe site.

Te rugam sa iti iei urmatoarele masuri de precautie in timpul utilizarii activo.ro :

a) atunci cand cumperi sau vinzi ar trebui sa inspectezi bine produsul si apoi sa faci plata.

Noi am constatat ca una dintre cele mai bune moduri de a ramane in conditii de siguranta este de a te asigura ca toate tranzactiile au loc la nivel local, personal si cu plata pe loc inttr-un loc public, cu multi oameni in jur (cum ar fi un magazin sau o cafenea).

b) in timp ce majoritatea persoanelor care folosesc activo.ro au experienta, din cand in cand primim rapoarte despre persoane care incearca sa insele sau sa fraudeze comunitatea.

c) nu da informatii personale sau bancare prin internet (de exemplu datele cardului, numarul asigurarii sociale, numarul contului bancar).

Email-urile sau site-urile web care vorbesc despre astfel de sisteme sunt escrocherii, chiar daca acestea pot avea logo-ul activo.ro. In cazul in care primesti email-uri de promovare a acestor servicii, te rugam sa ne anunti si sa redirectionezi mesajul catre noi.

E-mail-urile care iti solicita sa confirmi contul, o schimbare a parolei sau adresa de email care nu au fost solicitate sunt email-uri de tip phishing trimise de escroci care incearca sa obtina acces la contul tau.

d) informeaza activo.ro cu privire la orice tentativa de frauda sau despre email-uri suspecte, anunturi sau alte activitati desfasurate de catre membrii activo.ro.

In caz de frauda te rugam sa contactezi imediat politia si sa ne contactezi.


6. COMPENSATIA CA MEMBRU

Esti de acord sa despagubesti si sa nu formulezi cereri sau revendicari impotriva site-ului activo.ro, sa acoperi in totalitate cheltuielile si costurile suportate de catre noi sau suferite ca urmare sau in legatura cu tine datorita incalcarii prezentului acord, a oricarei afirmatii pentru orice materiale pe care le-ai trimis si postat pe site-ul activo.ro, postari ce incalca sau violeaza drepturile de autor, marca, secretul comercial, alta proprietate intelectuala sau alte drepturi ale oricarui tert si / sau activitatile tale in legatura cu site-ul activo.ro sau terti.


7. CONTINUTUL ON LINE

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau alte informatii sau continut pus la dispozitie prin intermediul site-ului activo.ro sunt postate ca fiind ale membrilor ce detin drept de autor. Acesti membri sunt singurii responsabili pentru un astfel de continut.

Noi NU garantam acuratetea, continutul complet sau utilitatea oricaror informatii cu privire la serviciile noastre, nu aprobam si nici nu suntem responsabili pentru acuratetea sau fiabilitatea oricarei opinii, sfat sau declaratie facuta. In niciun caz site-ul nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau daune care rezulta din increderea unui user in informatiile sau alt continut postat pe site-ul Euroanunt.ro sau transmis membrilor.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri sau resurse exploatate de catre terte parti, altele decat site-ul activo.ro Includerea de catre site-ul activo.ro a link-urilor catre site-uri in care nu detinem controlul nu implica nici o raspundere din partea noastra referitoare la materialul de pe site-urile sau orice asociere cu operatorii lor. Recunosti si esti de acord ca nu vom fi considerati responsabili pentru legalitatea, corectitudinea sau caracterul inadecvat de continut, publicitate, produse, servicii sau informatii localizate pe sau prin orice alte site-uri sau pentru exploatarea sau politicile cu privire la orice astfel de site-uri, pentru orice pierderi sau daune cauzate sau presupuse a fi fost cauzate de utilizarea sau bazarea pe orice informatii sau continut a acelor site-uri .

Link-urile catre site-uri terte aflate pe acest site sunt furnizate numai pentru confortul tau. Daca decizi sa accesezi aceste link-uri ale unor terte site-uri, faci acest lucru in totalitate pe propriul risc.


8. AVERTISMENT

Este posibil ca alti membri sau utilizatori (inclusiv utilizatori neautorizati, sau "hackeri") sa posteze sau sa transmita materiale jignitoare sau obscene in cadrul site-ului si ca poti fi involuntar expus(a) unor asemenea materiale jignitoare sau obscene.

Este de asemenea posibil ca alte persoane neautorizate sa obtina informatii personale despre tine din cauza utilizarii de catre tine a site-ului, si ca posesorul lor poate utiliza aceste informatii pentru a te hartui pe tine sau pe ceilalti membri.

Site-ul activo.ro nu este responsabil pentru utilizarea de informatii personale ce se pot divulga in cadrul site-ului. Te rugam sa selectezi atent tipul de informatii pe care le postezi in cadrul site-ului si mai ales ai grija cu cine legi prietenii.

Site-ul isi rezerva dreptul dar nu are obligatia, de a monitoriza materialele postate in orice zona a site-ului.

Site-ul are dreptul dar nu si obligatia de a elimina orice astfel de material care incalca sau se presupune ca incalca legea sau prezentul acord. Fara a aduce atingere site-ului activo.ro ramai singurul(a) responsabil(a) pentru continutul materialelor ce le postezi in orice zona a site-ului dar si referitor la mesajele private de tip email.

E-mail-uri transmise intre tine si ceilalti membri care nu sunt accesibile publicului larg vor fi tratate de catre site ca fiind private in masura ceruta de legislatia in vigoare si in conformitate cu eforturile comerciale rezonabile ale site-ului Euroanunt.ro.


9. DREPTUL DE PROPRIETATE

Site-ul, design-ul, aspectul, grafica si orice software folosit de catre si in cadrul site-ului sunt proprietatea exclusiva a activo.ro.

Orice continut al publicitatii sponsorizata sau orice informatie prezentata prin intermediul site-ului activo.ro este protejata prin drepturi de autor, marci comerciale, marci de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate.

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala in toate materialele de pe site sunt proprietatea [sau sub licenta] site-ului activo.ro. In plus, alti membri pot posta informatii care se afla sub protectia drepturilor de autor dar este posibil sa fie sau nu identificate ca drepturi de autor. Cu exceptia cand informatiile care se afla in domeniul public sau pentru care s-a dat permisiunea, nu vei copia, modifica, publica, transmite, distribui, afisa sau vinde orice informatie ce nu-ti apartin ca autor.


10. COPYRIGHT-UL

Noi respectam proprietatea intelectuala a altora si cerem membrilor nostri sa faca acelasi lucru. Daca tu crezi ca un exemplar al lucrarii tale este disponibil pe site, fara consimtamantul tau sau ca o incalcare a drepturilor de autor a avut loc astfel, te rugam sa ne trimiti urmatoarele informatii:

O descriere a lucrarilor cu drepturi de autor ce pretinzi ca ti-au fost incalcate;

Detaliile despre materialul care incalca drepturile de autor si unde este situat pe site-ul activo.ro;

Adresa ta, numarul de telefon si adresa de email;

O declaratie data de catre tine in care demonstrezi ca materialul aflat pe site-ul activo.ro nu este autorizat de catre proprietarul dreptului de autor sau orice alta persoana abilitata sa actioneze legal in numele proprietarului.

O declaratie data de tine pe propria raspundere ca informatiile pe care le furnizezi cu privire la drepturile de autor incalcate sunt corecte si ca esti detinatorul drepturilor de autor sau persoana autorizata sa actioneze in numele acesteia.


11. DECLINAREA DE GARANTIE

Prin accesarea site-ului esti de acord ca in niciun caz site-ul activo.ro, agentii sai de publicitate sau angajatii nu pot fi facuti raspunzatori sau responsabili pentru orice continut sau omisiune de pe site, pentru increderea membrilor cu privire la orice fel de continut, pentru ca informatia nu este completa, actuala sau corecta, pentru orice fel virusi sau defecte care pot fi gasite pe site-ul activo.ro.

Activo.ro nu va fi raspunzator sau responsabil pentru orice daune sau pierderi cauzate fata de tine ca urmare a lecturarii, ascultarii sau vizionarii oricarui material sau oricarei parti a acestui site.

Activo.ro nu este raspunzator sau responsabil pentru orice inadvertenta, eroare (inclusiv erori de tipar), omisiune, sau pentru rezultatele obtinute din utilizarea site-ului sau continutul acestuia. Euroanunt.ro ofera servicii de "CAUTARE" in baza de date si nu acorda garantii de niciun fel, implicit sau statutar.

Punctele de vedere exprimate pe site nu reflecta neaparat punctele de vedere ale site-ului activo.ro. Intregul continut precum si orice sfat primit prin intermediul site-ului nu sunt destinate spre a fi urmate si nu ar trebui sa fie invocat pentru orice decizie personala, profesionala, juridica, religioasa sau pentru oricare alt scop ai dori sa o faci. In schimb ar trebui sa consulti un profesionist pentru o consiliere de specialitate, adaptata la situatia in care te afli.

Materialele de pe site-ul activo.ro pot fi susceptibile de corupere a datelor, interceptare si modificare neautorizata pentru care site-ul nu poate fi raspunzator sau responsabil. Site-ul activo.ro nu poate fi facut raspunzator sau responsabil pentru prezenta pe computerul tau a virusilor continuti in orice material de pe site-ul activo.ro, fie ca acestea sunt citite, privite, ascultate, copiate, descarcate, imprimate sau accesate in orice alt mod.

Site-ul activo.ro NU poate fi facut responsabil pentru eventualele pierderi cauzate de virusarea computerului tau ca urmare a accesarii unui material de pe site-ul activo.ro.

Publicitatea (inclusiv reclamele de tip banner si pop-up) prezenta pe site nu implica aprobarea de servicii sau produse promovate. Site-ul activo.ro NU va fi responsabil sau raspunzator de serviciile sau produsele promovate de site si nici nu va fi responsabil sau raspunzator pentru orice daune aduse echipamentului tau (computer, software, date sau alte bunuri), ca rezultat al vizionarii sau ca raspuns al tau fata de acele reclame, (inclusiv banner reclame si pop-up) prezentate pe site-ul activo.ro.

Site-ul activo.ro NU garanteaza ca site-ul va fi compatibil cu toate componentele hardware si software care sunt sau pot fi utilizate de catre tine.

Site-ul activo.ro NU va fi tras la raspundere sau responsabil pentru orice dauna cauzata echipamentului tau (computer, software, date sau alte bunuri) ca urmare a accesului,navigarii sau utilizarii oricarui material de pe site-ul Euroanunt.ro.

In cazul in care utilizarea de materiale de pe site-ul Euroanunt.ro are ca rezultat nevoia de service, reparatii sau de corectie de echipamente, software sau date vei fi singurul responsabil pentru toate costurile acestora.

Niciunul din acesti termeni de utilizare nu va exclude responsabilitatea companiei, care nu poate fi eliminata sau limitata in conformitate cu legislatia in vigoare.


12. LIMITAREA RASPUNDERII

Site-ul activo.ro nu poate fi raspunzator fata de tine pentru nicio pierdere directa, indirecta sau de consecinta,pentru orice daune sau cheltuieli (inclusiv pierderea de profit, de afaceri sau a altor beneficii), nu se limiteaza la daune pentru pierderi de date, pierderea programelor, costul de achizitii de substitut, intreruperi sau servicii care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul sau site-ul activo.ro si nu va avea obligatia de a te despagubi in vreun fel, in afara de cel in care sa rambursam suma platita de catre tine pentru servicii prestate de site-ul activo.ro.

In plus, site-ul activo.ro isi declina orice raspundere, indiferent de forma de actiune, pentru acte sau omisiuni ale altor membri sau utilizatori (inclusiv utilizatori neautorizati, sau "hackeri") ai site-ului activo.ro.

Site-ul activo.ro nu va avea nicio raspundere fata de tine pentru orice nerespectare a furnizarii sau utilizarii site-ului activo.ro, daca acestea sunt cauzate de orice eveniment sau circumstante dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, acces la retea, inundatii, incendii, explozii sau a unui alt tip de accident.


13. RECLAMATII

Pentru a rezolva o plangere referitoare la site-ul nostru trebuie sa contactezi serviciul tehnic folosind adresa de contact de pe site-ul activo.ro.


14. NULITATEA

Dacă orice parte sau dispoziție a acestui acord este inaplicabilă, inclusiv capitolul în care excludem răspunderea noastră, atunci nicio orice altă parte a acestor Termenii de utilizare nu va fi afectată rămânând în vigoare și fiind aplicabilă imediat.

Căutați o mașină? Găsiți mașina visată
Căutare
Căutați un imobil? Găsiți casa de vis
Căutare

Anunțuri gratuite, promovate la nivel local și național


Urmăriți-ne și pe
Abonare la newsletter
Introduceți adresa dvs. de e-mail și nu pierdeți nicio știre importantă
Abonare cu succes la newsletter
 
Prin accesarea butonului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în scopul procesării abonamentului dvs. la newsletter. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor se găsesc în secțiunea Politica de confidențialitate.
Copyright © 2017 - 2018 activo.ro.
Toate drepturile rezervate. Link-urile cu legătură în exterior aparțin proprietarilor lor.
Creație, dezvoltare și design software